Loading...

Kontakt

Kontakt2018-07-11T16:16:50+00:00

Här kan du kontakta oss…

Vi i Rönningepartiet vill gärna höra vad du tycker är viktigt. Du vet själv bäst vilka frågor som engagerar dig och vad du tror vi i det obundna och renodlat lokala Rönningepartiet kan göra för att utveckla dina frågor på ett bättre sätt än de gamla blockpartierna.

Sänd oss ett mail och berätta:
kontakt@ronningepartiet.se
Rönningepartiet har tre mandat i kommunfullmäktige. Våra ordinarie representanter är Anders Klerkefors, Karin Meyer och Maria Trap. Kontakta dem gärna direkt via mail om du vill:

anders.klerkefors(a)ronningepartiet.se

karin.meyer(a)ronningepartiet.se

maria.trap(a)ronningepartiet.se

I vår fullmäktigegrupp ingår också Mikael Israelson och Rolf Fällström som ersättare. Kontakta dem gärna direkt via mail om du vill:

mikael.israelson(a)ronningepartiet.se

rolf.fallstrom(a)ronningepartiet.se

Du kan också besöka oss på våra öppna styrelsemöten som vi håller söndagar inför de veckor som kommunfullmäktige sammanträder.

Kontakta oss om du är intresserad att vara med så kan vi informera om exakt tid och mötesplats. Använd gärna nedanstående formulär.

Vill du få våra utskick av nyhetsbrev via epost, anmäl dig här >>

Du är också välkommen att blir delaktig du med. Bli medlem i Salems enda lokalparti genom att swisha 100 kr (eller 150 per familj) till Rönningepartiets 123 5600200. Ange ditt eller hela familjens namn + epostadress. Svårare är det inte att göra skillnad. Välkommen!