Är bostadsbolag en bra idé för Salem?

Är bostadsbolag en bra idé för Salem?

Av |2017-12-11T11:01:11+00:0011 december, 2017|Nyheter|

R vill veta om bostadsbolag är en bra idé för vår kommun

Är kommunalt bostadsbolag en bra idé för Salem?

Vi i Rönningepartiet (R) vill få fakta på bordet. Kommunen hyr lägenheter av privata bolag, köper bostadsrätter samt bygger tillfälliga s.k. paviljongbostäder. Behov finns av bostäder för behövande, flyktingar med flera.

En motion inlämnad av Rönningepartiets gruppledare Anders Klerkefors har avslagits av Kommunstyrelsen (KS), utan att frågan har undersökts och utretts ordentligt. Motionen tas upp för beslut i Kommunfullmäktige (KF) nu på torsdag 14 december. Räkna med att KF som alltid följer KS och röstar emot motionen. Vilket då kommer betyda att vi aldrig ger frågan en ärlig chans att undersökas i en ordentlig utredning.

Läs här om denna motion och alla andra ärenden på behandlas på KF 14 december >>