Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/4/e/ronningepartiet.se/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/4/e/ronningepartiet.se/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Ja, ja och åter ja till bostadsbyggande - Rönningepartiet

Ja, ja och åter ja till bostadsbyggande

Ja, ja och åter ja till bostadsbyggande

Av |2017-11-30T15:57:34+00:0030 november, 2017|Vår politik|

I förslag efter förslag, plan efter plan har Rönningepartiet varit positivt till byggande av bostäder, men också av förskolor, skolor, multianläggning mm.

I den här filmen går Anders Klerkefors, representant för R i Bygg- och Miljönämnden, runt i Salems kommun och visar upp områden som är exempel bostadsprojekt där R har uttryckt sitt gillande och även röstat för att de ska genomföras.