Maria Trap, ordförande som strider för lokaldemokratin

Maria Trap, ordförande som strider för lokaldemokratin

Av |2017-01-24T14:29:10+00:0024 januari, 2017|Nyheter|

Maria Trap utsågs vid senste årsmötet till Rönningepartiets nya ordförande. Så beskriver hon sig själv i sin nya roll:

”Jag är en icke-politiker som hamnade i kommunfullmäktige och Barn- och Utbildningsnämnden. Hur gick det till? Jo, jag engagerade mig i planerna för Rönninge Centrum och insåg att det var Rönningepartiet som gjorde mest för att mest för att det skulle utvecklas på rätt sätt sätt. Jag insåg också hur illa det stod till när det gäller lokaldemokrati i planprocessen. Där var också Rönningepartiets uppfattning och attityd mest som min.”

”Så, sedan 4 år har jag varit aktiv medlem och upplever det som positivt att vi är icke-bundna till nationella politiska partier. Vi är en härlig blandning av invånare med mycket kompetens, sunt förnuft och ett stort hjärta för Salem. Nyligen har jag valts till ordförande för partiet och jobbar för att vi blir större och även bättre på vad vi gör. Vi måste få lokaldemokrati på riktigt!”

Maria vill uppmuntra dig som också bryr dig om vad som händer i Salems kommun att bli medlem. Du som vill vara med och bidra till en positiv utveckling av den lokala demokratin är välkommen hos oss.

Bli medlem genom att swisha 150 kr (eller 200 per familj) till Rönningepartiets 123 5600200. Ange ditt eller hela familjens namn + epostadress. Svårare är det inte att göra skillnad.