Politiker är nöjda

Politiker är nöjda

Av |2017-02-03T00:25:09+00:007 april, 2016|Nyheter|

Demoskops senaste politikerpanel är mycket intressant. Här kan man jämföra vad lokalpolitiker tycker i olika frågor och jämföra med andra delar av Sverige med mera.Botkyrka är en av ytterst få kommuner där politikerna tror att omgivande kommuner är mer attraktiva. I Salem tror 92% av politikerna istället att man är mest attraktiv. Och att politiker som varit förtroendevalda länge tycker egna kommunen är bättre än andra som är nya på förtroendeposter.Eller att nöjdhet med tryggheten sjunker drastiskt medan glädjen över mobil och internetuppkoppling blivit bättre. Socialdemokrater är överlag mest positiva medan Sverigedemokrater är de som är mest negativa till tillståndet i deras kommun.

Detta och mycket mer kan snabbt utläsas av siffrorna. Länk till hela undersökningen finns nedan.

http://www.demoskop.se/politikerpanelen-2016-resultat/