40 P-platser försvinner

40 P-platser försvinner

Av |2017-01-31T22:50:57+00:0014 mars, 2016|Nyheter|

40 långtidsparkeringsplatser vid Konsum försvinner redan nu när Småa och Atkins Sverige AB kommer att genomföra geotekniska undersökningar inför planeringen av de nya bostäderna under perioden 14–31 mars 2016. Dessa platser är alltid fullt utnyttjade under dagtid. Nu måste dessa hitta plats på andra sidan järnvägen. Men detta är bara början.

När väl byggnationen i Rönninge C kommer igång kommer dessa p-platser och många fler både långtids- och korttidsparkeringar försvinna för gott. Läs gärna mer om detta i Anders Klerkefors blogg ”Alla vägar leder till …”

Mer info finns också på http://www.salem.se/trafik–infrastruktur/pagaende-projekt/Nya-Ronninge-centrum—trivsamt-och-levande1/Nyheter-om-Ronninge-C/Startskott-for-Smaas-bostader-i-Ronninge-centrum/