Lite om mig som är ny bloggare

Lite om mig som är ny bloggare

Av |2017-01-25T15:16:59+00:0025 februari, 2016|Bloggar|

Idag skriver jag min första blogg på Rönningepartiets hemsida. Det är väl bra att kort introducera mig själv. Mitt namn är Maria Trap, jag föddes i Holland (på en vacker ö som heter Texel), pluggades socialvetenskap på universitetet i Amsterdam och har bott i flera olika länder efter det. Träffades min nuvarande man i Skottland och tillsammans valde vi att flytta till Sverige, jobba som organisationskonsulter i vårt eget AB och ha en familj. Nuförtiden älskar jag att måla, på textil och med akvarell. Spännande att se hur bra jag kan bli på det.

Jag blev involverad i Rönningepartiet för några år sedan för att jag/vi hade många åsikter/insikter och känslor när det gäller Rönninge Centrum och hur lokala demokratin här fungerar (inte alltid så bra). Jag känner mig inte som politiker även om jag sitter nu i Kommunfullmäktige och Barn- och Utbildningsnämnden. Jag är med i spelet för att jag bryr mig och vill gärna bidra.

Ni kan förvänta er att jag skriver som jag tycker. Det blir inte utan stavfel men jag tror att alla förstår min svenska. Naturligtvis är jag öppen för reaktioner på vad jag skriver. Livet är inte svart-vit och jag har inte alltid rätt, så jag lyssnar gärna till andra.

Hälsningar

Maria