Motion om åtgärder för att underlätta spontanbad

Motion om åtgärder för att underlätta spontanbad

Av |2017-02-27T15:44:44+00:0018 september, 2015|Vår politik|

Idag finns bara en kommunal badplats i kommunen, Möllebadet som ligger i kommunens ytterkant på gränsen till Botkyrka. Vi vill på långsikt skapa en badplats som ligger mer centralt för boende i Salem och Rönninge och som är tillgänglig utan att man måste ha bil. Fram till det att detta är möjligt vore det bra om spontanbad kan underlättas i den naturliga badviken nedanför kvarteret Lustigknopp i Rönninge, vid Sandbäck. Där är stranden grund och det finns redan stora gräsbevuxna ytor för lek och solbad.

Med hänvisning till ovanstående yrkas

  • Att åtgärder för att underlätta spontanbad genomförs på badviken vid Sandbäck nedanför Lustigknopp.