Opinionen mot höghuset vann

Opinionen mot höghuset vann

Av |2017-01-25T17:23:11+00:0019 april, 2011|Nyheter|

Grattis Salemsbor. Vi har tillsammans bildat så stark opinion att vi har fått de styrande att tänka om. Måndagen 18 april 2011 gick Moderaterna ut med ett pressmeddelande och berättade att de lägger ner planerna på ett höghus i nya Rönninge Centrum.

Opinionen mot höghuset fick M att backa

Det är här en stor seger för alla oss som vill utveckla Rönninge och hela Salems kommun med småstadskaraktär och skapa ett mer småskaligt Rönninge Centrum. Tack vare att många Salemsbor visat hur fel de tycker höghusförslaget är i kommunenkäten, i egna remisser samt i de namninsamlingar som genomförts, så har vi tillsammans fått de styrande politikerna att lyssna.

Moderaternas pressrelease ligger på Salems kommuns hemsida. Läs här hela meddelandet. Vi i Rönningepartiet ställer oss lite frågande till varför de största partiet kan använda kommunens hemsida för sina pressreleaser, men räknar med att alla partier i kommunen kommer ges samma möjlighet.

Räkna med att debatten kommer fortgå om arbetet för att utveckla ett mer genomtänkt förslag än höghusförslaget för att skapa ett småskaligt Rönninge Centrum.