Motion och återremisser

Motion och återremisser

Av |2017-02-26T13:04:46+00:0024 februari, 2011|Vår politik|

Rönningepartiet lämnade in protokollsanteckning i två ärenden på kommunfullmäktige2011-02-24. Detta för att försäkra oss om att våra invändningar till beslutet registreras.

Rönningepartiet lämnade in en motion om sommarponny samt yrkade om återremiss i två punkter som togs upp under fullmäktige.Sommarponnyn är en enkel lösning för att ge sommarlovslediga ungdomar ett meningsfullt arbete och några av alla de barn och ungdomar som är hästinttresserade en liten möjlighet till att få rida. Sommarponny för barn och ungdomar. Kommunstyrelsen har sagt sig komma med svar på motionen i fullmäktige 16 juni, men fram tills dess är svaret från de styrande politikerna hemligt för Rönningepartiet samt övriga invånare.i Kommunfullmäktige yrkade också Rönningepartiet på återremiss i två frågor, som vi ansåg ofullständigt utredda. De gällde punkt 2; Planbesked enligt nya bygglagen (Läs PDF här) samt punkt 3; Överföring av pengar för att täcka lokalkostnader (Läs PDF här).Här kan du läsa protokollet från fullmäktige som PDF.